Digital Signage

Informationstavlor i receptionen eller säljkurvor i kontorslandskapet. En skärm eller femton. Oavsett lösning kan en väl placerad lösning ge ett snabbt och lättbegripligt budskap där företaget kan visa rätt information på rätt plats vid rätt tid.

Visa upp dagens konferensrums-bokningar på skärmen, välkomna gästerna som besöker företaget eller visa de senaste nyheterna från dn.se. Lägg in uppgifterna som skall visas och programvaran ser till att uppgifterna dyker upp och försvinner vid rätt tidpunkt.

Konferensrum

Från en enkel projektor i taket och en duk på väggen till ett komplett styrsystem med styrning av mörkläggning och belysning. Oavsett behov har vi produkterna för konferensrummet.

Vi börjar med ett mörkt konferensrum. Med hjälp av integrationen med företagets exchange-server vet rummet om att om tio minuter börjar ett möte, därför tänds ljuset och ventilationen går igång. När deltagarna kommer in i rummet ökar ljusstyrkan och presentatören ställer fram datorn. Presentatören stoppar in kabeln för bild i datorn och omedelbart känner rummet av att man valde en HDMI-kabel. Rummet förutsätter att man vill visa bilden från datorn så projektorn sänks ner från undertaket och den infällda projektorduken rullas ner samtidigt som rätt källa väljs på projektorn.
Mötet kan börja och ingen har ens behövt fundera över hur tekniken fungerar.

Energieffektivisering

Vad är det som drar ström i en villa? Ett kontor? En fastighet? För att kunna spara energi måste man först förstå vad som drar ström. Är det lampor som är igång? Eller ett kylskåp som börjat dra onormalt mycket ström?

Oavsett vad som är problemet behöver man först hitta ett sätt att mäta och analysera sin förbrukning. Vi kan hjälpa till med det. Hitta rätt hårdvara att placera i elcentralen, sätta upp programvaror som samlar in data och därefter skapar grafer och information som är lätt att förstå och analysera. Ett första steg mot att effektivisera sin energiförbrukning.

Nästa steg? Kontakta oss.

Digital Signage

På ataco arbetar vi primärt med en programvara som heter DISE. Med hjälp av DISE kan vi skapa allt möjligt…

Med telefonens hjälp

Med telefonens hjälp har vi effektiviserat våra liv. Vi har kommit närmare de som finns på avstånd och vi kan…

Green Light®

Energi är kostsamt och det finns risk för att den kommer att bli en än större utgiftspost i framtiden samtidigt…